Missie / Visie

Organisatie / Missie / Visie

Missie

InterIn staat voor het bij elkaar brengen van de juiste kandidaat bij de juiste opdrachtgever in een contractvorm die het beste bij de betreffende situatie past. Hierbij wordt gelet op opleiding, ervaring, kennis, persoonlijkheid en ambities die bepalen of een kandidaat past bij een opdrachtgever. Interesse, vertrouwen en respect zijn hierbij leidend.

Visie

InterIN streeft er naar het meest professionele en toonaangevende bemiddelingsbureau te worden in Noord Nederland binnen de disciplines bouwkunde, civiele techniek, milieu, verkeer en ruimtelijke ordening. Om dit te bereiken is het van groot belang om flexibel te blijven en om ontwikkelingen in de markt te volgen en hierop in te spelen. Denk hierbij aan de vergrijzing, de vernieuwde relatie tussen werknemer en werkgever, en de verplaatsing van verantwoordelijkheden.

Historie

Organisatie / Historie

Midden in de crisis in 2010 is InterIN personeel en management van start gegaan. De tegendraadse broers Peter en Chris Onclin vonden dat deze tijd juist ruimte en kansen biedt voor een bemiddelingsbureau dat gaat voor de perfecte match. Organisaties vragen des te meer om werknemers, die tegen een redelijke vergoeding het verschil maken.
Deze theorie bleek succesvol. Inmiddels is een stevige portefeuille opgebouwd met organisaties die gebruik gemaakt hebben van de diensten van InterIN en met kandidaten die een nieuwe baan of project via InterIN gevonden hebben.

De mensen van InterIN

Organisatie / De mensen van InterIN

Peter Onclin, 44 jaar

Woonachtig en opgegroeid in het noorden van het land. Door zijn werkverleden is hij zeer goed bekend met de organisatie en verhoudingen van diverse partijen in het werkveld. Zijn technische achtergrond en het sociale, open en eerlijke karakter maken hem succesvol in de arbeidsbemiddeling.

 

Chris Onclin, 42 jaar,

Woonachtig en opgegroeid in het noorden van het land. Kennis, inhoud en ontwikkeling van arbeidsbemiddeling zijn door zijn werkverleden een tweede natuur geworden. Een jarenlang opgebouwd netwerk met daarbij een oprecht en eerlijk karakter zorgen voor een juiste bemiddeling tussen opdrachtgever en kandidaat.