Introductie

Kandidaat / Introductie

Heb je je opleiding afgerond, ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of project, of ben je door omstandigheden werkloos geraakt? InterIN is geïnteresseerd in je verhaal en neemt graag de mogelijkheden op de arbeidsmarkt met je door. Dit geeft je de gelegenheid om gebruik te maken van ruime kennis van arbeidsvoorwaardelijk en contractuele zaken, kennis van de markt en een zeer uitgebreid relatienetwerk.

Voor wie

Kandidaat / Voor wie

InterIN bemiddelt starters, professionals, managers en freelancers (ZZP-ers) vanaf de schoolbanken tot aan de laatste stap in hun carrière.

Starters

De eerste stap in je carrière is belangrijk en vaak bepalend voor het verloop van je verdere carrière. Door het gesprek met je aan te gaan en puntsgewijs de feiten en wensen door te nemen, adviseert InterIN jou over de mogelijkheden en laat je gebruik maken van een zeer uitgebreid relatienetwerk.

Professionals

De volgende stappen in je loopbaan zijn minstens zo belangrijk als de eerste stap. Waar sta je ik nu en waar wil je uiteindelijk naar toe. InterIN helpt je bij het maken van de juiste keuzes.

Managers

Het vinden van de juiste managementbaan is geen gemakkelijke opgave. Welke organisatiecultuur past bij je, welke verantwoordelijkheden zoek je en wat zijn de doorgroeimogelijkheden. Laat je adviseren door InterIN.

Freelancers (ZZP-ers)

Als freelancer (zzp-er) ben je het liefst met je vak bezig. Netwerken en vinden van een uitdagende volgende klus is een lastige, maar uiterst noodzakelijke bijkomstigheid. Laat InterIN daarom jouw volgende opdracht vinden.

Werkwijze

Kandidaat / Werkwijze

Werken met InterIN in 4 stappen

  1. Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan is de eerste stap: Neem contact op met InterIN personeel & management. In een persoonlijk gesprek proberen we te achterhalen wat je ambities zijn en nemen we mogelijkheden met je door.
  2. Het kan zijn  dat we direct de perfecte baan voor je hebben. Zo niet, dan nemen we contact op als we deze hebben gevonden. Maar in de meeste gevallen gaan we op zoek in ons uitgebreide relatienetwerk.
  3. Uiteraard volgt er altijd een gesprek bij de opdrachtgever. We weten dat we met kundige goed opgeleide mensen te maken hebben, maar InterIN ondersteunt je graag bij de voorbereiding. Kennis van de markt, de organisatie en de contactpersonen kan erg waardevol zijn.
  4. De nieuwe uitdaging is gevonden. Alle zaken moeten goed vastgelegd worden en de juiste contractvorm voor alle betrokken partijen moet gekozen worden. Ook hierbij zijn we je graag van dienst. Aangezien InterIN streeft naar duurzame relaties gaat de dienstverlening verder na iedere match.

Direct inschrijven

Kandidaat / Direct inschrijven

Inschrijven voor nieuwsbrief Nee
Ja

Contractvormen

Kandidaat / Contractvormen

InterIN is jouw partner in het vinden van een tijdelijke of vaste baan, project of interim opdracht. Elke situatie vraagt om een andere contractvorm.

Tijdelijke of vaste baan


Indien je nieuwe baan gevonden is kun je óf direct in dienst treden bij de desbetreffende organisatie, óf eerst gedetacheerd worden en vervolgens in dienst treden. Voor welke variant gekozen wordt, is afhankelijk van zowel jouw voorkeur, als die van de opdrachtgever.

Project of Interim opdracht

Als InterIN een project of interim opdracht voor je gevonden heeft, zijn er 2 mogelijkheden:
1: Je treedt in dienst bij InterIN personeel & management en wordt gedetacheerd.
2: Je verhuurt jezelf aan InterIN en wordt doorgeleend aan de opdrachtgever.